Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen past bij 2SA. Wij houden altijd rekening met de balans tussen commerciële belangen, omgeving, milieubelasting, energiebesparing en veiligheid.

2SA heeft MVO hoog in het vaandel staan en draagt actief bij aan een goed milieu voor iedereen. Daar een betere wereld begint bij jezelf (bewustwording en vervolgens daar naar handelen) is opleiding en onderwijs één van de belangrijkste peilers is een mensenleven. Om deze reden financieert 2SA de studie van enkele studenten in de Filipijnen, welke anders niet de mogelijkheid zouden hebben om een opleiding te kunnne afronden en voltooien:

Cyndie, is in 2019 afgestuurd aan de Carlos Hilado Memorial State College-Alijis Campus te Bacolod dankzij een studiebeurs van 2SA. Cyndie is op jonge leeftijd moeder geworden en kon vanwege gebrek aan middelen en de noodzaak om voor haar kind te zorgen niet meer studeren.

Dankzij een studiebeurs van 2SA welke niet alleen voorzag in kosten voor opleiding en bijbehorende materialen, maar ook (deels) de kosten dekte voor levensonderhoud voor haar en haar kind. Kon Cyndie haar opleiding voltooien.

Inmiddels is Cyndie werkzaam bij een groot elektrotechnisch bedrijf waar zij onderzoeken en reparaties uitvoert.